De Lunes a Jueves de 9.30h a 19h Viernes: De 9:30 a 14:30

Invisalign Sabadell – Ortodòncia Invisible

Cada vegada més, creix la inquietud entre els nostres clients, per tenir un somriure perfecte, amb Invisalign Sabadell trobem el tractament perfecte per a aconseguir la correcta posició de les nostres dents, sense dolor i sense necessitat d’aparells incòmodes.

Què és Invisalign Sabadell?

Invisalign Sabadell® és una tècnica d’ortodòncia d’última generació que combina la ciència ortodòntica amb la tecnologia informàtica tridimensional, que permet projectar el moviment a la dent.

Consisteix a portar uns aparells transparents i amovibles, creats a mesura, que es porten durant tot el dia excepte per a menjar, i cada 10-15 dies es van canviant.

Cada alineador és lleugerament diferent a el anterior, mou 0,25 mm, de manera que aquesta petita diferència és la que fa que les dents es vagin movent progressivament cap a la posició final desitjada, igual que ho faria un bracket.

 
Ortondoncia
 

Com funciona?

En primer lloc realitzarem una primera visita d’ortodòncia (radiografies, registres dentals i fotografies intraorales i extraorales), per a estudiar el cas en profunditat i decidir que pla de tractament de Invisalign Sabadell és el més indicat.

Aquests registres són enviats, juntament amb unes instruccions precises sobre el tractament, a la central de Align Technology, a Califòrnia, U.S.A. Allà es procedeix a l’estudi de la boca del pacient. Aquest estudi es coneix com ClinCheck®.

Cada lleuger moviment es registra i a partir d’ell, un sofisticat sistema informàtic (CAD/CAM) per mitjà d’un làser modela la fèrula o alineador, fabricant un alineador diferent cada vegada que es requereix un desplaçament. D’aquesta manera s’obté un número determinat d’alineadors, cadascun dels quals representa un estat del tractament.

El número d’alineadors que es necessiten depèn de la complexitat del tractament individual, varia en cada pacient i és dependent de la magnitud del moviment que es desitja realitzar.

Com més complicat sigui el tractament, major número d’alineadors es requeriran, i major serà el temps del tractament, igual que amb els brackets.

Què fem a Artis?

Seleccionem el tipus de Invisalign Sabadell més adequat (I7, Teen, Lite, Full) per a cada pacient mitjançant un estudi ortodòntic complet.

Gràcies al nostre tractament 100% personalitzat de Invisalign Sabadell, aconseguim que els resultats siguin més ràpids, duradors i segurs.

Amb Invisalign Sabadell que realitzem en Artis, no podrà parar de somriure!

 

Avantatges tècnica Invisalign:

  • Transparents
  • Extraïbles
  • Menys dolorosos
  • Menor risc de càries i de problemes de genives
  • Genives més sanes
  • Mínima necessitat d’utilització de metalls en boca
  • No és necessari realitzar un canvi en la dieta
  • Podem triar individualment quina dent moure i de quina forma
 

A més…

Actualment hi ha aproximadament 650.000 tractaments de Invisalign Sabadell acabats en clíniques privades en tot el món des de 1997.

Contacti amb nosaltres per obtenir més informació sobre el blanquejament dental a Sabadell

931 187 142 – 636 437 334

artis@artisclinicadental.com

Ronda Europa 481, 08206 Sabadell

Si ho prefereix, pot escriure’ns al nostre formulari de contacte, i li contactarem el més ràpid possible:
Pide cita: 931 187 142