De Lunes a Jueves de 9.30h a 19h Viernes: De 9:30 a 14:30

Implants a Sabadell i cirurgia oral

Si necessita substituir alguna de les seves peces dentals, perquè està danyada o li ha caigut, el seu tractament dental són els Implants a Sabadell. D’aquesta forma, aconseguirà reconstruir la seva salut bucodental de forma definitiva.

A Artis Clínica Dental disposem dels millors cirurgians per a realitzar tot tipus de cirurgia inclusivament els seus implants a Sabadell.

Què són els implants a Sabadell?

Aquesta especialitat abasta una àmplia varietat de tractaments, des de la  extracció dental fins a la col·locació d‘Implants a Sabadell, així com tots els  tractaments que els acompanyen.

Els implants són peces petites de titani, material més biocompatible que existeix, amb forma de cargol que es  insereix en l’os maxil·lar mitjançant una senzilla intervenció. Aquests  implants simularan una arrel dental com si fos una dent natural.

En Artis Clínica Dental som els millors especialistes en la realització d’implants a Sabadell!

 
Ortondoncia
 

Què fem a Artis?

Els implants dentals els utilitzem per a la restitució de les peces dentals perdudes per càries, malaltia periodontal, traumatismes, agenesias… i  també per a estabilitzar la dentadures postisses que tinguin mobilitat  excessiva.

Realitzarem un estudi complet per a valorar la salut dental i general del pacient, incloent radiografies que ens revelaran la quantitat i qualitat de l’os.

Amb els implants a Sabadell que realitzem a Artis, ja no tindrà escusa per a poder somriure!

 

A més…

Quant haig d’esperar a posar la corona “la dent” damunt de l’implant? Per a “carregar” l’implant hem d’esperar un temps aproximat de cicatrització de 3 a 5 mesos, depenent de cada cas individual.

Els pacients més aprensius poden disposar de sedació en la nostra clínica per a una major tranquil·litat durant la intervenció

Contacti amb nosaltres per obtenir més informació sobre el blanquejament dental a Sabadell

931 187 142 – 636 437 334

artis@artisclinicadental.com

Ronda Europa 481, 08206 Sabadell

Si ho prefereix, pot escriure’ns al nostre formulari de contacte, i li contactarem el més ràpid possible:
Pide cita: 931 187 142