De Lunes a Jueves de 9.30h a 19h Viernes: De 9:30 a 14:30

Blanquejament dental amb Phillips zoom

Blanquejament dental és un dels tractaments amb més èxit del moment.
A Clínica Dental Artis oferim la comoditat de combinar un doble tractament a la clínica i a casa, obtenint els millors resultats de blanquejament dental.

Amb el tractament personalitzat que li aplicarem a la nostra clínica dental, aconseguirà, no només el blanc ideal que buscava, sinó una llarga durada dels resultats aconseguits.

Què és el blanquejament dental?

Consisteix a utilitzar un producte blanqueante (gel) d’alta qualitat sobre les
dents en la butaca dental, per a aconseguir la tonalitat desitjada pel pacient, millorant el seu somriure. Aquests agents blanqueantes s’activen mitjançant diferents tipus de llum (laser, plasma, llum freda etc.). És un tractament molt eficaç i senzill que pot produir lleugera sensibilitat a les dents durant unes hores.

 
 

Què fem a Artis?

És important tenir en compte que aquest tractament no actua igual en tots els casos. La porositat de l’esmalt o el to previ de la peça dental són elements a tenir en compte a l’hora de preveure quants tons podrem rebaixar el color de la peça dental.

Sempre recomanem realitzar el tractament de blanqueamiento dental en la nostra clínica dental, juntament amb el tractament de blanqueamiento dental a casa, sempre sota la supervisió de els nostres especialistes.

D’aquesta forma aconseguim els resultats d’un blanqueamient dental que els nostres clients desitgen, i de la forma més duradora possible!

 

A més…

És important que el pacient sàpiga que aquest tipus de tractaments no són per a sempre. Begudes com el te, cafè, vi o fumar fa que les dents recuperin la seva tonalitat original molt abans de el previs

Contacti amb nosaltres per obtenir més informació sobre el blanquejament dental

931 187 142 – 636 437 334

artis@artisclinicadental.com

Ronda Europa 481, 08206 Sabadell

Si ho prefereix, pot escriure’ns al nostre formulari de contacte, i li contactarem el més ràpid possible:
Pide cita: 931 187 142