De Lunes a Jueves de 9.30h a 19h Viernes: De 9:30 a 14:30

Especialitats i tractaments

Les carilles són peces de porcellana que actuen en forma de pròtesi pegant-se a la part anterior de les dents i recobrint tota la superfície exterior.

És l’especialitat de l’odontologia que s’ocupa de corregir els defectes i les irregularitats de posició de les dents i ossos.
Invisalign® és una tècnica d’ortodòncia d’última generació que combina la ciència ortodòntica amb la tecnologia informàtica tridimensional.
És una part de l’Ortodòncia encaminada a corregir desviacions que s’estan produint en però que encara poden tractar-se.
Aquesta especialitat abasta una àmplia varietat de tractaments, des de la extracció dental fins a la col·locació d’implants

Part de l’odontologia que tracta la salut bucodental dels nens des de 6 mesos fins als 12 anys oferint els tractaments més adequats.

L’estètica dental és un punt on la ciència i l’art es combinen en un tractament dental.

El Digital Smile Design (DSD) és un sistema de diagnòstic que ens permet realitzar un estudi multidisciplinari en la clínica dental, necessari per a redissenyar el somriure.

Consisteix a utilitzar un producte blanquejant (gel) d’alta qualitat sobre les dents en la butaca dental, per a aconseguir la tonalitat desitjada pel pacient

Els tractaments de restauració dental actuals sumen totes les disciplines que pot oferir l’odontologia en un enfocament interdisciplinari.

És l’especialitat de l’odontologia que s’ocupa de corregir els defectes i les irregularitats de posició de les dents i ossos (maloclusions: forma inadequada d’articular els maxil·lars, de mossegar), aconseguint estètica i funció.

Una pròtesi dental és un element destinat a restaurar l’anatomia d’una o diverses peces dentàries.

La Periodoncia es una especialidad de la Odontología que estudia la prevención, diagnóstico y tratamiento de las enfermedades.

PROMOCIÓ ARTIS! 10% descompte a Carnet Jove i Jubilats +65

Pide cita: 931 187 142