De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

El somriure no només és bellesa, també és salut. Cuida la seva salut bucodental!

Riure’s ens aporta una infinitat de beneficis, per això és important cuidar la seva salut bucodental, per a aconseguir tenir un somriure perfecte i que aquest pugui desenvolupar tots els seus fruits.
Quan diem que el somriure és salut, no ho diem en va, hi ha nombrosos estudis que demostren tots els beneficis que aporta riure, per la qual cosa, com a dentistes professionals, recomanem cuidar la seva salut bucodental perquè puguem somriure i riure sense complexos.

Avui li exposem alguns dels beneficis que aporta riure pels que ha de cuidar la seva salut bucodental amb regularitat:

En riure aconseguim millorar el nostre estat fisiològic, ja que, si tenim una correcta salut bucodental, al riure, relaxem els músculs, els nostres vasos sanguinis s’expandeixen, oxigenem els nostres teixits, els ulls s’humitegen, i produïm endorfines que ens generen una sensació de confort. Aquest benestar enforteix el sistema immunològic, i a més, té efectes analgèsics.
Si estem davant d’un cas de diabetis, cuidar la nostra salut bucodental i gaudir d’un bonic somriure, hi ha estudis que demostren que, somriure i riure, ajuda a la regularització de producció d’hormones i de cèl·lules immunitàries, fet que ajuda a reduir els símptomes dels pacients amb aquesta malaltia.
Un altre estudi demostra que estar somrient ajuda prevenir infeccions, ja que al reforçar el nostre sistema immunitari, aconseguim disminuir la probabilitat d’emmalaltir.
A més, alguns d’aquests estudis, aprofundeixen una mica més, i afirmen que, cuidant la salut bucodental, disminuïm la possibilitat de desenvolupar un càncer.
Somriem i riem en situacions de felicitat, diversió o humor. Experimentar totes aquestes sensacions, ja sigui de forma casual o forçada, juntament amb una bona salut bucodental, aconseguim preservar la nostra salut mental, ja que és un bon tractament per a combatre i prevenir la depressió i l’estrès.

Això es així, perquè somriure ajuda a alliberar tensions, destensar les nostres obsessions i minimitzar els nostres problemes, entre altres símptomes positius que redueixen els nostres pensaments i emocions negatives.

Finalment, metges i experts, asseguren que somriure i riure és el complement necessari a qualsevol tractament o teràpia. El clar exemple són les visites en hospitals infantils de pallassos, està demostrat que aquests, ajuden a apaivagar els dolors dels nens, a pujar l’estat d’ànim de pacients i familiars, i a donar suport a les seves forces per a continuar lluitant.
Com poden veure, cuidar la nostra salut bucodental i la dels nostres, té molts més beneficis que evitar una càries.
Per aquest motiu, els dentistes, insistim en les revisions regulars, perquè és un fet que solem oblidar, però que té una infinitat de beneficis tant psicològics com físics.

Per això, des d’Artis Clínica Dental, recomanem cuidar el seu somriure i, sobretot: Riure i fer riure molt!!

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Curetaje o Raspado dental

Compartir Facebook Instagram Twitter El curetaje o raspado dental es una técnica que se utiliza con bastante frecuencia en las clínicas dentales para eliminar determinadas

Pide cita: 931 187 142