De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

Quin blanquejament dental és millor?

Avui, des de Artis, volem explicar-li quins són els diferents tipus de blanquejament dental que hi ha actualment en el mercat, i quin és el que més recomanem nosaltres des de la nostra clínica dental.

Com bé saben, el tenir unes dents blanques és una cosa que ens porta molts maldecaps, ja sigui per la falta d’informació sobre això, o per molts dels trucs que podem trobar per internet, els quals no donen resultat.

L’anhel per tenir les dents més blanques sol augmentar als 30 pel fet que nostre dentina, capa sota l’esmalt, comença a enfosquir-se per l’edat,  amb la qual cosa busquem aconseguir el to desitjat. Però com bé li hem dit abans, molts d’aquests tractaments de blanquejament dental no donen cap mena de resultat.

Hi ha dos tipus de blanquejaments, el blanquejament dental en clínica i el blanquejament dental ambulatori, realitzat a casa sota la supervisió i pautes d’una clínica dental. En Artis estudiem cada cas individualment, mitjançant fotos i guies de color. Normalment, el més efectiu és la combinació de tots dos blanquejaments. D’aquesta forma s’aconsegueixen millors resultats i major estabilitat del color.

El blanquejament en clínica es realitza mitjançant un gel de peròxid d’hidrogen d’alta qualitat, que s’activa mitjançant llum led.

El blanquejament ambulatori consisteix aplicar una petita quantitat de gel blanquejant en unes fèrules transparents realitzades a mesura.  Es col·locaran durant 3-4h o tota la nit. El gel pot ser peròxid d’hidrogen o peròxid de carbamida, li aconsellarem quin és millor si escau.

És normal que després del blanquejament dental senti sensibilitat, tranquil és una cosa totalment normal, això li romandrà durant unes hores. Li donarem unes pautes perquè disminueixi, així com unes pautes alimentàries.

Aquest tractament serà supervisat pels nostres especialistes, aconsellem no realitzar-lo sense la nostra supervisió JA QUE POT COMPORTAR RISC PER A LES SEVES DENTS.

És molt important que sàpiguen que aquest tipus de tractaments blanquejants no són eterns, influeix molt el com tractem les nostres dents després de realitzar el blanquejament dental. Ja que les begudes com el cafè, te, vi o fumar, fan que recuperem la tonalitat d’abans del tractament, amb més rapidesa del desitjat.

Si ja t’has decidit i vols fer-te un blanquejament dental, no dubtis a contactar amb nosaltres, des de Artis Clínica Dental estarem encantats d’atendre-li.

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Curetaje o Raspado dental

Compartir Facebook Instagram Twitter El curetaje o raspado dental es una técnica que se utiliza con bastante frecuencia en las clínicas dentales para eliminar determinadas

Pide cita: 931 187 142