De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

Que és el sistema Digital Smile Design (DSD)

Al post d’avui venim a explicar-li que és el sistema DSD (Digital Smile Design, disseny de somriure). A Artis oferim aquesta alta tecnologia digital que permet estudiar el seu somriure.
Si no sap el que és el Digital Smile Design, no es preocupi, perquè en aquest post trobarà tota la informació sobre aquest nou tractament estètic.

El Digital Smile Design és una eina diagnòstica que el que permet és planificar l’estètica dental adequada per a un pacient que la vol corregir, abans de l’inici del tractament. D’aquesta forma podem triar que grandària (altura-amplària) de dent ens agrada més en el nostre somriure, sempre tenint present les proporcions facials.

Cada vegada més pacients busquen aconseguir un somriure ideal, per això en aquests últims anys ha avançat molt aquesta disciplina, millorant la qualitat dels materials utilitzats i millorant la tècnica amb la tecnologia digital. Fent que aquests tractaments siguin menys invasius, més efectius i més curts en el temps.
Aquest tractament es basa en analitzar les proporcions facials, per a així comparar-les amb les proporcions dentals. Això el que fa és buscar que tipus d’estètica dental és la que millor li quedarà a cada persona.
Es realitza mitjançant un procés de diferents fotografies i vídeos digitals, per a poder procedir a l’estudi de: les dents (color, amplària, altura), dels marges gingivals, llavis, etc. segons les faccions facials. Això ens permet dibuixar un nou somriure (simulació) i ajustar-la a la cara i a les necessitats estètiques de cada pacient. Tots aquests arxius es treballen en un ordinador amb un programa especialitzat en el calibratge facial, juntament amb unes regles digitals, aconsegueixen realitzar una proposta de disseny per a la dentadura del pacient.

Els nostres professionals, juntament amb el resultat del sistema Digital Smile Design, li aconsellaran el disseny que més li afavoreix i podrà opinar i participar en aquest estudi personalitzat.

Quan finalment s’arribi a trobar el disseny que el pacient sol·licitava, s’enviarà el disseny a l’estudi perquè fabriquin el model i l’enviïn a la clínica dental, i així, finalment, puguem començar el canvi de somriure del pacient. Es denomina mock up, prova on es canvia el somriure, però de forma provisional, per a així abans de posar les carilles definitives el pacient i l’odontòleg valorin si l’estètica aconseguida és la més correcta.
Si està interessat a començar el tractament de Digital Smile Design o necessites més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres, l’assessorarem sense cap compromís i li donarem cita per a la seva primera visita.

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Curetaje o Raspado dental

Compartir Facebook Instagram Twitter El curetaje o raspado dental es una técnica que se utiliza con bastante frecuencia en las clínicas dentales para eliminar determinadas

Pide cita: 931 187 142