De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

Ortodòncia Invisalign First ens permet l’avanç mandibular

L’ortodòncia més sol·licitada a la nostra clínica, és sens dubte el tractament Invisalign.
Aquest tipus d’ortodòncia permet, de manera gairebé invisible, corregir la posició de les nostres dents perquè quedin perfectament alineades.
Però l’ortodòncia amb Invisalign First,  no sols ens permet corregir la posició de les dents, sinó que, a més, de forma completament indolora, ens permet realitzar l’avanç mandibular, de manera que no sols corregim la posició de les dents sinó també de la mandíbula.
L’ortodòncia Invisalign, per al tractament d’avanç mandibular, es pot dur a terme sobretot en nens i adolecentes, és a dir, persones que encara estan en edat de creixement, amb problemes de maloclusions retrognáticas. La mandíbula està més cap endarrere, retruida, respecte el maxil·lar superior (Classe II esquelètica).
En integrar en el Invisalign les característiques especials de la tècnica de Presicion Wings, unes aletes laterals integrades en l’alineador, aconseguim que aquest tipus d’ortodòncia realitzi l’avanç mandibular. Anteriorment, en lloc d’aletes, havíem de recórrer a elements metàl·lics més molestos i visibles per a poder avançar la mandíbula.

Aquesta tècnica d’Avanç mandibular, funciona sobre l’ortodòncia a Invisalign, a partir d’unes ales de precisió que mouen de manera gradual la mandíbula inferior.

D’aquesta forma, aplicant l’ortodòncia amb la tècnica Invisalign amb Presision Wings, aconseguim millorar la mossegada dels pacients preadolescents o adolescents, i també l’aparença estètica del seu mentó.
El principal avantatge del tractament d’avanç mandibular en ortodòncia Invisalign, és que, una vegada finalitzat el tractament, la mandíbula no es torna a moure, per la qual cosa no torna a la seva posició inicial.
Això és gràcies a la coordinació d’arcades que es realitza en la clínica dental i l’eliminació completa dels elements que anteriorment havien interferit i eren els causants de la malocusió retrognática del pacient preadolescents o adolescent.
Si vostè o el seu fill té problemes de malocusió retrognática i requereix un tractament d’ortodòncia tipus Invisalign que treballi l’avanç mandibular, no dubti a contactar amb nosaltres, realitzarem un diagnòstic previ per a veure com ha de ser el tractament i pugui veure el resultat final abans de començar.

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Curetaje o Raspado dental

Compartir Facebook Instagram Twitter El curetaje o raspado dental es una técnica que se utiliza con bastante frecuencia en las clínicas dentales para eliminar determinadas

Ataches en ortodoncia invisible

Son cada vez más los que se deciden por la ortodoncia invisible de Invisalign. Ya sea por estética, por higiene o por cualquier otra de

Pide cita: 931 187 142