De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

L’OCU desmunta les pastes de dents blanquejadores que no blanquegen

Es la rama de la odontología que se encarga tanto de mejorar la sonrisa de los pacientes como de tratar las patologías o alteraciones de la morfología bucodental. Son muchos los tratamientos que engloban este campo:


La venda de pasta de dents amb propietats blanquejadores està pujant però això no vol dir que funcionin. Així ho ha pogut comprovar l’OCU que, després de fer una gran selecció de marques, ha volgut analitzar fins a quin punt blanquegen. Per fer-ho, han convocat 30 voluntaris, que van provar cada pasta durant un mes amb el mateix raspall i les mateixes pautes d’ús.
I la conclusió és clara: tots canvien molt poc o gens el color de les dents. Com a conseqüència, segons l’OCU, cap de les pastes blanquejadores s’haurien d’anomenar d’aquesta manera perquè només netegen i donen brillantor a l’esmalt, la capa més externa de les dents. Cap d’elles té la capacitat de penetrar a la capa que està sota i que és precisament la que determina el color.
#artisclinicadental #clinicadentalsabadell #elartedecrearsonrisas #smile 
     Artis Clínica Dental l’art de crear somriures
 
 

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Curetaje o Raspado dental

Compartir Facebook Instagram Twitter El curetaje o raspado dental es una técnica que se utiliza con bastante frecuencia en las clínicas dentales para eliminar determinadas

Pide cita: 931 187 142