De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

Implants a Sabadell, resolem els seu dubtes

En Artis Clínica Dental som els millors especialistes en la realització d’implants a Sabadell.
Hi ha molts dubtes per tot el que es publica en internet avui dia, per això volem resoldre tots els seus dubtes en el post d’avui.
Si necessita reemplaçar peces dentals i així aconseguir una bona salut bucodental, li recomanem els tractaments d’implants a Sabadell.
Aquesta característica ofereix una gran varietat de tractaments com l’extracció dental i col·locació d’implants.
Aquest procediment consisteix a reemplaçar les arrels de les dents amb peces petites de titani. La seva forma de caragol que s’insereix en l’os maxil·lar, ofereix una senzilla intervenció, posseeix el mateix aspecte i realitza la mateixa funció que les dents reals. A més, és un material molt compatible amb el nostre organisme.
En Artis realitzem un estudi per a poder valorar la seva salut dental, incloent radiografies, fotografies, escàner 3D i TAC per a informar-nos sobre la qualitat de l’os.

Quin és el motiu del tractament?

Hi ha diversos motius pels quals aconsellem usar el tractament d’Implants a Sabadell.
El que pretenem obtenir quan realitzem un implant és:

  • Reemplaçar les dents amb una millor estabilitat, per a així evitar el desgast de les dents pròximes i l’os dental i moviments indesitjats de les peces adjacents.
  • Oferir un ancoratge segur i estable a les pròtesis dentals.

Disposem dels millors cirurgians per a qualsevol mena de cirurgia com per exemple els implants a Sabadell.

Per què usem titani per implants a Sabadell?

El titani és el material més utilitzat per a realitzar un implant més segur i estable. Té una alta resistència a l’oxido i processos químics, la qual cosa permet ser resistent a la corrosió, especialment en la zona bucodental.
Aquest inclou característiques idònies per a millorar la càrrega masticatòria i funcional de la pròtesi en implants.
Els principals avantatges que proposa el titani és que és biocompatible, redueix la possibilitat que es produeixi el rebuig i podem tornar a col·locar un altre implant en el mateix lloc.
 
En la nostra clínica, els pacients disposen de l’opció d’una sedació per a així facilitar la intervenció i que sigui completament indolora.
Amb els nostres implants a Sabadell, no tindrà excusa per a poder lluir del seu gran somriure!

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Curetaje o Raspado dental

Compartir Facebook Instagram Twitter El curetaje o raspado dental es una técnica que se utiliza con bastante frecuencia en las clínicas dentales para eliminar determinadas

Pide cita: 931 187 142