De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

¿Dolores, molestias o alergias? ¡Con Invisalign en Sabadell NO!

La preocupació d’aquells que han de començar un tractament d’ortodòncia invisible Invisalign a Sabadell és si patiran algun tipus de molèstia, si els generés algun tipus de reacció al·lèrgica o si serà un procés dolorós.
I la resposta és clara i concisa, NO, el tractament d’ortodòncia invisible és completament indolor. No produeix dolor agut, ja que, en ser completament ajustat i llis, sense materials robustos ni formes punxants, aconseguim que l’alineador s’ajusti completament tant a les dents com a la boca evitant ferides, nafres o qualsevol mal en la cavitat bucal.
El millor és que no sols ens estalviem de les greus molèsties durant el tractament, sinó que, a diferència d’altres tractaments d’ortodòncia convencionals, on en un inici són molt molestos i generen petites ferides, però amb el pas de les setmanes la boca s’acostuma i ja resulta més suportable, però amb l’ortodòncia invisible des del primer moment que comença el tractament tens 0 molèsties, 0 dolor i 0 ferides.
Com a molt, alguns pacients els primers dies de començar el tractament d’ortodòncia invisible, senten una mica de pressió, però una sensació que no és dolorosa simplement ha d’acostumar-se al seu nou tractament, i al cap de pocs dies desapareix per complet fins a arribar al punt que gairebé no senten a la seva presència, i obliden per complet que porten posats els alineadors Invisalign a Sabadell.
A més, quant a al·lèrgies o reaccions, l’ortodòncia invisible està feta amb un material anomenat SmarTrack (poliuretà termoplàstic multicapa) completament biocompatible, la qual cosa significa que no generarà cap mena de rebuig per part del nostre organisme, ni ens crearà una reacció al·lèrgia.
Com veu, el tractament Invislign a Sabadell, és l’ortodòncia més segura i còmoda del mercat, acudeix a la nostra clínica dental per a informar-se més sense cap compromís. En Artis trobarà la professionalitat i confiança que necessita la cura de les seves dents.

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Ataches en ortodoncia invisible

Son cada vez más los que se deciden por la ortodoncia invisible de Invisalign. Ya sea por estética, por higiene o por cualquier otra de