De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

Per què recomanem el col·lutori en la clínica dental de Sabadell?

 
A Artis Clínica Dental de Sabadell posem molt d’ènfasis a conscienciar a tots els nostres pacients de la importància que té el col·lutori a la nostra higiene dental.
I és que hem de parar-nos a pensar per un moment tot el que arribem a ingerir i les conseqüències que això té per a la nostra higiene dental.
Com a especialistes, en la nostra clínica dental de Sabadell, si som conscients d’aquestes conseqüències i per això recomanem, tant de manera preventiva com per a tractament, utilitzar col·lutori a la rutina diària d’higiene dental.
Cal tenir present que la saliva dissol els carbohidrats i els transforma en sucres. Aquest sucre es converteix directament en aliment per als gèrmens que es troben en la nostra boca, aconseguint així, que, si no utilitzem col·lutori com indiquem en clínica dental de Sabadell, els gèrmens es reproduiran i això afecti greument la nostra higiene dental.
En la clínica dental de Sabadell veiem que tots els pacients que no tenen el costum d’utilitzar col·lutori de forma regular, la seva higiene dental es veu afectada per càries, gingivitis, mal alè, sensibilitat dental i placa dental, que pot convertir-se en carrall tacant i enfosquint el seu somriure.

Què aconseguim amb la utilització de col·lutori?

Des de la clínica dental de Sabadell recomanem el col·lutori principalment per a desfer-se dels gèrmens tenim en tota la cavitat oral, que bé, o es resisteixen al raspallat de les dents o que es troba en zones en les quals no arribem amb el mateix raspall de dents.
És important tenir en compte que, per a una correcta higiene dental, no és suficient amb el raspallat, ja que aquest només neteja un 30% de la nostra boca, i no aconsegueix eliminar tota la placa. Per a una correcta neteja és important utilitzar col·lutori i realitzar neteges regulars a la clínica dental de Sabadell.
Amb el col·lutori si que aconseguim arribar a totes les zones, de més difícil accés, de la cavitat bocal on es troben els gèrmens. A més, aconsegueix eliminar els gèrmens i la placa que es trobin en les dents i que es resisteixen després del raspallat dental.
Finalment, utilitzant col·lutori, juntament amb una correcta higiene dental, evites el mal alè durant unes 12 hores aproximadament.
Si vols que estudiem, a la nostra clínica dental de Sabadell i de forma personalitzada, la seva higiene dental, que li recomanem el col·lutori que més s’adapti a les seves necessitats i li donem més consells per a la seva salut dental, contacti ara amb nosaltres i li donarem cita per al dia que vostè prefereixi.

I recordi, no és suficient només amb raspallar-se les dents!

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Curetaje o Raspado dental

Compartir Facebook Instagram Twitter El curetaje o raspado dental es una técnica que se utiliza con bastante frecuencia en las clínicas dentales para eliminar determinadas

Pide cita: 931 187 142