De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

Clínica dental Sabadell Artis, especialistes en implants dentals

Avui des de la clínica dental Sabadell Artis volem explicar-li els beneficis de col·locar-se un implant, i com és el procediment de col·locació d’aquests implants dentals.

Començarem parlant dels beneficis que té la col·locació d’implants dentals. Aquestes peces són la solució per a la restauració de peces dentals pèrdues a causa de malalties periodontals, càries, etc.

És l’únic tractament dental que prevé la pèrdua d’altura i amplària òssia, ja que l’implant simula l’arrel de la dent. És el més semblant a una dent natural.

Abans de començar a parlar sobre el procediment de col·locació dels implants dentals, volem explicar-li que material estan fets aquests implants. Els implants són petites peces de titani les quals estan fetes del material més biocompatible fins al moment. Aquestes peces tenen forma de cargol, per a així simular l’arrel de la dent. El qual serà implantat en l’os maxil·lar, mitjançant una intervenció. 

El procediment d’implantació d’aquestes peces es basa en les següents fases:

El primer que fem és fer un estudi previ personalitzat, per a així estudiar si el seu os és apte per a procedir a la implantació.

Si es dóna el cas que el seu os no és apte per a procedir a l’implant de la peça ja que no té l’altura necessària, se li farà una petita cirurgia en la qual consistirà a elevar el seu si maxil·lar o realitzar un empelt ossi.

Tant com si ha estat necessària l’elevació o l’empelt o no, es procedirà a la implantació de la peça, aquesta serà col·locada en el maxil·lar o mandíbula. Tota aquesta operació serà realitzada amb anestèsia local, amb la qual cosa vostè no sentirà cap mena de dolor en el procés de la intervenció. Fins i tot disposem de l’opció de sedació amb un anestesista que acudiria al nostre centre.

Després de fer aquesta intervenció es deixaran passar certs mesos, entre 3 i 5, depenent del pacient, per a així assegurar-nos de fer una perfecta col·locació de la pròtesi sobre els implants dentals. Aquests mesos són necessaris per a la osteointegració de l’implant, abans de carregar-lo i de posar la corona sobre implant.

Per a finalitzar, tan sols quedés la col·locació de la corona sobre l’implant, la qual serà col·locada quan el d@ctor el vegi convenient, ja que ha d’estar l’implant perfectament integrat en l’os. La col·locació de la pròtesi final vaig poder anar de dues maneres ja sigui cargolada o cementada.

Si està interessat a saber més sobre la col·locació d’aquests implants dentals o necessita col·locar-se algun, no dubti a contactar amb nosaltres sense cap compromís.

El Dr Nacho Cañameras estudiarà el seu cas personalment, i podrà recuperar la salut i l’estètica del seu somriure!!

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Ataches en ortodoncia invisible

Son cada vez más los que se deciden por la ortodoncia invisible de Invisalign. Ya sea por estética, por higiene o por cualquier otra de