De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 15:00 a 20:00

Càries, la preocupació de tots els pares

Les càries infantils ens preocupen a tots els pares, per això, al post d’avui, volem parlar-li sobre com prevenir les càries als més petits.

Segurament tingui dubtes de si el seu fill té càries, tranquil des de Artis, amb l’ajuda del nostre odontopediatra, li direm alguns dels símptomes de que el seu fill pugui tenir una possible càries i com prevenir-les.

Primer de tot, si observa que el seu fill presencia dolors en alguna dent o queixal, pot ser que sigui símptoma de càries.
Si havent menjat dolços, aliments freds o calents, té molèsties de sensibilitat dental, i li dura cert temps després d’haver-los-hi menjat, també pot ser símptoma que tingui alguna càries.
Si en revisar-li les dents es troba amb què té algun forat, alguna taca blanca o de color fosc segurament també sigui probable que pateixi una càries.
Però no es preocupi, podem prevenir les càries i intentar retardar l’aparició d’aquestes el màxim possible amb alguns hàbits i rutines saludables, que nostre odontopediatra us explicarà segons cada cas.
El que hem de fer és evitar i reduir al màxim la ingesta d’ensucris. Per això no és recomanable el consum de llaminadures, sucs, galetes i aliments processats.
Hem de saber que contra més endarrerim l’inici del raspallat dental dels petits, més probabilitats hi haurà de que aquest tipus de problemes bucals apareguin. Ja que com més es retardi, el nen acumularà més placa bacteriana. El recomanable és començar amb la higiene dental des de l’erupció de la primera dent, amb una gasa o un raspall didal per a bebès.
Les pastes dentifrícies també han de ser adequades a l’edat del nen, ja que no poden tenir una concentració menor de fluor de 1000 ppm.
És molt important la visita al odontopediatra abans de complir el primer any d’edat, per a així poder diagnosticar qualsevol tipus de problema.

Si està interessat a portar al seu petit al odontopediatra, pot reservar la seva cita amb nosaltres, li atendrem encantats i li explicarem de forma més detallada i personalitzada que ha de fer per a mantenir perfecta la salut bucodental del seu fill.

Dra. Miriam Moreno

Dra. Miriam Moreno

Directora y Ortodoncista

También te puede interesar

Curetaje o Raspado dental

Compartir Facebook Instagram Twitter El curetaje o raspado dental es una técnica que se utiliza con bastante frecuencia en las clínicas dentales para eliminar determinadas

Pide cita: 931 187 142